Natjecanje vatrogasnog pomlatka 1.Kup Slatina

07.09.2019.g. po prvi puta organizirano je vatrogasno natjecanje pomlatka pod nazivom 1.KUP SLATINA. Natjecanje se održalo na igralištu u centru mjesta na kojem je bilo prijavljeno 17 ekipa 11 muških i 6 ženskih odnosno dvjestotinjak “Malih vatrogasaca” uzrasta od 6-12 godina iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Slatine, Žrnovnica, Trogir, Marina, Kaštela, Kaštel Gomilica, Mladost i Solin.

 U kategoriji ženske ekipe 1.mjesto je osvojila ekipa DVD Trogir , 2. Mjesto ekipa DVD Gomilica, 2 i 3.mjesto ekipa DVD Gomilica 1. U muškoj kategoriji 1. mjesto je osvojila ekipa DVD Slatine 1, 2, mjesto ekipa DVD Slatine 2 i 3, mjesto ekipa DVD Solin .

 

Vikend i lijepo vrijeme te ugodna i zanimljiva atmosfera privukli su na tribine mjesnog igrališta veliki broj roditelja, znatiželjnih mještana, djece i svakako veliki broj turista.

Zahvalili bi se Mjesnom odboru Slatine, Vatrogasnoj zajednici grada Splita i tvrtci Bura Line koji su nam pomogli oko same organizacije, i naravno svim članovima te ljudima dobre volje koji su na bilo koji način sudjelovali i  pomagali u organizaciji ovog natjecanja.